We gaan weer spelen!

Afgelopen dinsdagavond, 11 mei 2021, is in de persconferentie van het kabinet kenbaar gemaakt dat vanaf woensdag 19 mei de binnensport weer mag starten. En daar zijn we ongelooflijk blij mee!

Eindelijk weer spelen! Weliswaar eerst nog met strikte voorwaarden, maar we kunnen in ieder geval weer naar binnen. En een spelletje badminton spelen.

De voorwaarden zijn als volgt;

  • Maximaal 30 personen aanwezig in de sporthal.
  • Registratieverplichting.
  • Je mag met z’n tweeën sporten, maar met in achtneming van de 1,5 metermaatregel (vanaf 18 jaar).

Single spelen is dus geen probleem. Voor dubbelspel moeten we nog even wachten, of je moet met enige creativiteit er voor zorgen dat je in je eigen vak (helft) blijft en afstand houdt van je medespeler.

Wil je ook komen spelen?

Ben je nog geen lid van Selby en overweeg je ook om te komen badmintonnen? laat het ons dan van te voren weten. Vul hiervoor ons contactformulier in. Je bent zeer welkom om te komen, maar we moeten op dit moment zicht houden op de toeloop in de zaal.

Registratie

Wij verzoeken iedereen om bij binnenkomst in de sporthal het registratieformulier in te vullen. De gegevens die we vragen worden alleen en uitsluitend gebruikt in geval dat het noodzakelijk is om mensen te informeren over corona gerelateerde situaties. Deze formulieren zullen door ons na een paar weken vernietigd worden.

Scroll naar boven