Over BC Selby
Badmintonclub Selby bestaat al sinds 19 maart 1969, heeft een rijk verleden en grote ambities voor de toekomst. Selby hanteert als credo “actief en gezellig”. Bij Selby kan je op alle niveaus spelen, waarbij een goede sfeer altijd voorop staat.

Selby draait mee in de landelijke competitie voor zowel jeugd als senioren. We hebben een speciale jeugdopleiding voor de jeugdcompetitie en voor senioren is er wekelijkse training.

Onze vereniging kenmerkt zich door de manier waarop wij onze sport beoefenen en de activiteiten die daar omheen worden gepland. Zo kennen wij een jaarlijks clubtoernooi met een gezellig samenzijn buiten de sport zelf, maar ook bijvoorbeeld open dagen, een ouder-kind toernooi, familie- en vriendentoernooi en kennismakingslessen.

Selby wil het badmintonnen in Soest op de kaart zetten. Selby is dé badmintonclub van Soest. Zo’n 10 maanden per jaar zijn onze trainers beschikbaar om voor iedereen een leuke sport op ieder niveau te bieden. Beginners zijn bij ons meer dan welkom. Het is echt niet nodig om al op hoog niveau te spelen om je bij Selby aan te sluiten. Onze trainers zijn speciaal beschikbaar om ieder niveau van spelen te ondersteunen en te trainen zodat iedereen iedere week weer beter is dan de week daarvoor.
Kan je al een beetje spelen of ben je al goed in badminton, dan kunnen onze trainers je nog steeds helpen beter te worden. Als lid kan je ook meespelen in de competitie.

Er is een ruim aanbod van speeldagen en speeltijden. Als lid mag je zo vaak komen als je wilt.

Ben je op zoek naar een leuke en actieve sportvereniging, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

BADMINTONNEN IETS VOOR JOU!
Je bent van harte welkom bij badmintonvereniging BC Selby in Soest en je mag 3 x kostenloos meespelen en een leenracket ligt in de zaal.

Scroll naar boven