Inschrijven vrienden & familie toernooi

Zondag 5 februari 2023 staat het volgende vrienden & familie toernooi van BC Selby gepland. Vorig jaar hebben we 3 keer met groot succes dit toernooi georganiseerd. Voor 2023 willen we dit graag herhalen. Te beginnen in februari. En als er genoeg animo is, dan organiseren we in maart ook weer een toernooi.

Als er genoeg inschrijvingen zijn, dan gaan we kijken of we 3 verschillende pools kunnen maken zodat iedereen op zijn eigen niveau kan spelen.

Alle leden en vrienden of familie van leden zijn welkom om te komen spelen. Ieder speelniveau kan deelnemen. Alle team combinaties zijn mogelijk. Een volwassen lid kan je een jeugdspeler meenemen, als jeugdlid mag je een volwassene meenemen, en ook met 2 volwassenen of 2 jeugdleden kan je een team vormen. Het is leuk als je iemand als teamlid meeneemt, maar als dat niet lukt dan vinden wij wel iemand voor je om mee te spelen. Op deze manier kunnen meer teams deelnemen.

Ook dit keer zijn er weer mooie prijzen te verdienen.

Inschrijving: € 1,50 per persoon
Het inschrijfgeld wordt volledig besteed aan de prijzenpot.

Aanvangstijd 10:00 uur. Geplande eindtijd ergens tussen 12.30 en 13:00 uur
Zorg dat je op tijd aanwezig bent! We starten om 10.00 uur. Vanaf half 10 is de inloop en kan je een beetje warmspelen.

Geef je op door onderstaand formulier in te vullen. Inschrijven kan tot en met donderdag 2 februari 2023.    Scroll naar boven