Open dag BC Selby september 2020

Ieder jaar heeft badminton vereniging Selby de eerste zaterdag van september een open dag. Gelijk met de open dag van cultureel centrum Idea en de Openbare Bibliotheek. We zitten ten slotte allemaal in hetzelfde gebouw, dus het gezamenlijk organiseren van een open dag om geïnteresseerden en mogelijk nieuwe leden aan te trekken is dan een logische keuze.

Helaas kan voor Selby deze open dag in september 2020 niet plaatsvinden. Sportzaal de Willaert wordt ingrijpend verbouwd. Deze verbouwing is in juni gestart en zal volgens planning pas eind september 2020 gereed zijn.

De zaal wordt wel erg mooi. Er komt een ontmoetingsruimte bij de zaal. En er zijn aanpassingen gedaan in de zaal om de tafeltennisverenigingen te kunnen verwelkomen. Onze collega racketsporters van de tafeltennis spelen nu in sportzaal Orlando. En sportzaal Orlando moet verdwijnen ten gunste van woningbouw. Dus is er in goed overleg met alle verenigingen gezocht naar een nieuw onderkomen voor deze verenigingen. Dat is de Willaert geworden.

Had u de open dag van badminton vereniging Selby willen bezoeken?

Tot de verbouwing gereed is speelt en traint Selby in sportzaal Orlando. Naar verwachting zal eind september 2020 de Willaert gereed zijn en kunnen we weer gebruik maken van deze zaal. Had u graag kennis willen maken met onze vereniging? Vul dan ons contact formulier in via de website. Wij zorgen er voor dat u een warm welkom krijgt in ons tijdelijk onderkomen in Orlando, of binnenkort in de Willaert. Indien u in september of oktober bij ons komt kijken en spelen en u later lid zou worden naar aanleiding van dit bericht over het missen van de open dag, dan krijgt u van ons een badmintonracket cadeau!

Work in progress…….

De Willaert zomer 2020
Nieuwe ontmoetingsruimte zomer 2020
Scroll naar boven