Open dag 2 september 2017

2 september open dag badminton vereniging Selby in Soest.

SOEST– zaterdag 2 september in de Sportzaal de Willaert (Boven Bowling Overhees).

Samen met de Bowling, de Bibliotheek en alle activiteiten die in het Ideacomplex worden gehouden, is er ook dit jaar weer een zeer succesvolle open dag gehouden.

Al voor 11 uur kwamen de eerste mensen geïnteresseerd de zaal binnen. Sommige met verbazing omdat ze er geen idee van hadden dat er ook nog zo’n mooie grote sporthal schuil gaat in het Idea gebouw. Maar jazeker! Die is er! En Badminton Club Selby speelt op minimaal 4 dagen per week in deze zaal badminton.

Tientallen kinderen en volwassenen hebben kunnen genieten van vrij spelen met een van onze leden, of met elkaar. Onze leden stonden ook klaar om informatie te geven over de club.

De jaarlijkse prijsvraag is door een groot aantal bezoekers ingevuld. De winnaar was dit jaar voor het eerst een jeugdspeler. De 9 jarige prijswinnaar Heidi heeft op 13 september haar prijs ontvangen van jeugdtrainer Sander Bosma. Een mooi nieuw racket én ze mag ook geheel vrijblijvend tot november bij ons spelen en trainen. Heidi was hier enorm blij mee.

De open dag vond plaats van 11.00 – 14.00 uur in Sportzaal de Willaert. Heb je de open dag gemist en wil je ook een keer komen kijken? Neem contact met ons op via het contactformuler. Je van harte welkom ook geheel vrijblijvend een shuttle te komen slaan.

Scroll naar boven