Nog even gesloten….

Geplaatst door

Helaas kan er vanwege corona maatregelen momenteel niet worden gespeeld. Zodra er weer mogelijkheden zijn om te spelen, dan zullen we dat kenbaar maken.

Als de versoepeling over een aantal weken vergelijkbaar is met voorjaar 2020, dan zal er voor de jeugd weer snel normaal gespeeld kunnen worden. Al naar gelang de wet en regelgeving ons ruimte geeft om wat te kunnen gaan doen, zal Selby daar direct op inspelen. Alles veilig en conform de richtlijnen van Badmintonbond Nederland.

Overweegt u om badminton te gaan spelen? Wilt u ook eindelijk weer in beweging komen en bij de gezelligste vereniging van Soest komen spelen, laat het ons dan weten. Via het contactformulier kunt u ons informeren dat u interesse heeft. Zodra er weer mogelijkheden zijn, dan zal u net als de bestaande leden daar over geïnformeerd worden. En vanzelfsprekend kunt u dan gebruik maken van een proefperiode, waarbij wij het noodzakelijk vinden dat u in ieder geval “normaal” kunt spelen. Zolang dat niet mogelijk is, maar er bijvoorbeeld beperkt of onder specifieke voorwaarde gespeeld kan worden, zullen wij coulant omgaan met de proefperiode.

Hopelijk tot binnenkort in de zaal!

Lees ook de laatste nieuwsbrief voor meer informatie over de vereniging tijdens de corona crisis.